flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація по справі Мангера В.М. та Левіна О.О.

17 вересня 2020, 10:35

Дніпровський районний суд м. Києва повідомляє, що судове засідання у кримінальному провадженні відносно Мангера В.М. та Левіна О.О. за обвинуваченням у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.27, ч.2 ст.28, ч.2 ст.121 КК України,  відбудеться о 14-00 годині  18 вересня 2020 року,  в приміщенні суду за адресою: м.Київ, вул.Сергієнка, зал засідань  № 4.

Враховуючи введений Кабінетом Міністрів України на території держави карантин відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та посилення з 14 вересня  2020 року карантинних заходів у місті Києві (обмеження, встановлені для помаранчевої зони), згідно з ч.2 ст.27 КПК України судом обмежено доступ осіб, які не є учасниками судового процесу, в судове засідання.

Просимо з розумінням поставитися до вказаних необхідних заходів, вжитих з метою уникнення загрози життю та здоров’ю присутніх (учасників даного та інших судових проваджень, відвідувачів і працівників суду).

У зв’язку з  суспільним інтересом до  вказаної справи, перед початком судового засідання  буде розміщено посилання на онлайн трансляцію судового засідання на веб-порталі «Судова влада України».

 
Прес-служба суду.