flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер Віра Левко взяла участь у засіданні Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі

02 вересня 2020, 12:27

01 вересня, відбулося засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми при Дніпровській РДА.

Участь у засіданні взяла суддя-спікер Дніпровського районного суду міста Києва Віра Левко. До проведення засідання також долучилися представники районної Служби у справах дітей та сім’ї, управління освіти, управління соціального захисту населення Дніпровської РДА, районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Дніпровського управління поліції Головного управління Національної поліції України в місті Києві, Лівобережного київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Київської місцевої прокуратури №4 міста Києва, Дніпровської районної філії Київського міського центру зайнятості.

На зустрічі були напрацьовані напрями співпраці щодо проведення інформаційно-просвітницької роботи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.

Детальніше за посиланням : https://dnipr.kyivcity.gov.ua/news/18847.html?fbclid=IwAR2hCmPNml7XAg0Ym6NjJVqdYctwyiyan876iI2TenxFgYY1qhIGwohwz1s

Прес-служба суду