flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян! Змінено графік отримання копій судових рішень.

05 серпня 2020, 13:17

Дніпровський районний суд м. Києва звертає увагу громадян, що на всій території України продовжено дію адаптивного карантину до 31 серпня 2020 року, відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 22 липня.

Керуючись метою убезпечити відвідувачів Дніпровського районного суду міста Києва від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції, звертаємося до громадян з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов'язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

 

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду із використанням поштового зв’язку, сервісів «Електронного суду» та електронної пошти.

 

Крім того інформуємо Вас, для отримання копії процесуального документа (ухвали, постанови, рішення, вироку, судового наказу) Вам необхідно заздалегідь  подати заяву до суду, за можливості на електронну адресу суду, через сервіс «Електронний суд», або до кабінету №2 за адресою: м. Київ, вул. І. Сергієнка, 3  та кабінету №106 вул. О.Кошиця, 5  з понеділка по четвер з 09 години 00 хвилин до 17 години 00 хвилин, та отримати рішення в п’ятницю з 10 години 00 хвилин  до 13 години 00 хвилин за адресою: м. Київ, вул. І. Сергієнка, 3, та вул. О.Кошиця, 5, відповідно.