flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дніпровський районний суд м. Києва повідомляє учасників судового процесу про припинення відправки поштової кореспонденції

18 червня 2020, 12:19

Згідно повідомлення Територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві (лист від 02.06.2020 №  1-1247/20) в державі склалася катастрофічна ситуація з наповненням Державного бюджету, що призвело до фактичного припинення фінансування Територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві за усіма статтями, окрім захищених. Вказана обставина стосується видатків, необхідних, зокрема, для придбання поштових марок, конвертів, паперу тощо, які в подальшому спрямовуються до судів м. Києва для належного здійснення останніми правосуддя.

Враховуючи викладене, Дніпровський районний суд м. Києва доводить до відома учасників судових справ про припинення відправки поштової кореспонденції у судових справах, а саме: запитів, необхідних для забезпечення розгляду справ (в тому числі для вирішення питання про відкриття провадження у справі), судових повісток, копій судових і процесуальних рішень тощо.

Учасники судового процесу зможуть отримати інформацію   про стан розгляду справ на офіційному сайті суду веб-порталу «Судова влада України», скориставшись наступними функціоналами:

«Список справ, призначених до розгляду» за посиланням https://dn.ki.court.gov.ua/sud2604/gromadyanam/csz/

Також  отримати необхідну інформацію по справі можна за телефонами зазначеними в телефонному довіднику суду за посиланням https://dn.ki.court.gov.ua/sud2604/pro_sud/2/

 

Прес-служба суду