flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дніпровський районний суд міста Києва, звертає увагу громадян, що Уряд запроваджує більш жорсткі обмежувальні заходи

06 квітня 2020, 09:00

Уряд на позачерговому засіданні 2 квітня ухвалив нову редакцію постанови № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» з дооопрацюванням.

Згідно з прийнятими змінами, з 06 квітня 2020 року на всій території України до кінця карантину діятиме заборона на:

перебування в громадських місцях без вдягнутої маски, респіратора;
 переміщення групою осіб більш ніж дві особи (крім випадків службової необхідності та супроводження дітей);
перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу батьків;
відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон (крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності);
відвідування спортивних та дитячих майданчиків;
відвідування установ і закладів, що надають паліативну допомогу, соціального захисту, установ і закладів, що надають соціальні послуги;
перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, тощо.
Також постановою закріплюються правила проведення самоізоляції та обсервації. Контроль за дотриманням режиму самоізоляції здійснюється поліцейськими, військовослужбовцями, Національною гвардією, працівниками державних установ Міністерства охорони здоров’я тощо.

На виконання вимог Постанови № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 02.04.2020 року, відвідування Дніпровського районного суду міста Києва громадянами, допускається виключно в масках, респіраторах.

Враховуючи наведене, Дніпровський районний суд міста Києва звертається до громадян з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов'язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду із використанням поштового зв’язку, сервісів «Електронного суду» та електронної пошти.

Дякуємо за розуміння, ми піклуємося про Ваше здоров’я!