flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Дніпровському районному суді м.Києва продовжується період навчальної практики

27 листопада 2018, 14:20

Правове виховання – є важливим аспектом будь-якої правової держави, основними цілями якого є навчити дітей та підлітків правових знань, формувати громадську культуру, засновану на повазі до прав і свобод людини, авторитеті правосуддя, необхідності суворо додержуватись вимог закону.

Дніпровський районний суд м.Києва не залишається осторонь  процесу навчання та виховання майбутньої правової інтелігенції та завжди відкритий до співпраці з молодим поколінням.

Проходження студентами юридичних спеціальностей практики в суді  є не просто одним із заходів правового виховання та підвищення загального рівня правової культури, а й можливістю для майбутніх правників визначитись із професійною долею та з власної точки зору сформувати враження про судову систему.

Саме тому Дніпровський районний суд м.Києва завжди радий вітати у своїх стінах юних правників.

26 листопада 2018 року для проходження практики до суду завітали студенти Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка.

Студенти знайомляться з організацією роботи суду, основними  напрямами діяльності його структурних відділів, завданнями та обовꞌязками помічника судді та секретаря судового засідання. Також практиканти мають можливість бути присутніми у судових засіданнях,  наочно спостерігати за ходом судового процесу та аналізувати, як втілюються на практиці правила цивільного та кримінального судочинства.

Працівники апарату Дніпровського районного суду м.Києва  із задоволенням діляться своїм досвідом із майбутніми колегами.

Прес-служба суду!