flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Дніпровського районного суду м.Києва взяла участь у міжнародному круглому столі «Теоретичні та практичні аспекти інституту пробації в Україні

23 червня 2018, 13:43

22 червня 2018 року в Національній академії прокуратури України відбувся міжнародний круглий стіл «Теоретичні та практичні аспекти інституту пробації в Україні».

Метою проведення заходу стало об’єднання зусиль науковців і практичних працівників для розв’язання проблемних питань застосування інституту пробації при розгляді кримінальних проваджень у судовому порядку, а також вироблення рекомендацій з удосконалення кримінального, кримінального процесуального та кримінально-виконавчого законодавства.

На запрошення керівництва Академії у роботі міжнародного круглого столу взяла участь суддя Дніпровського районного суду міста Києва Карабак Лілія Германівна.

У спеціальному збірнику матеріалів міжнародного круглого столу «Теоретичні та практич­ні аспекти інституту пробації в Україні» вміщено тези учасників заходу, у тому числі судді Дніпровського районного суду міста Києва Левко Віри Богданівни «Проблемні питання практичного застосування інституту досудової пробації в Україні».

Подробиці та збірник матеріалів міжнародного круглого столу до Вашої уваги за посиланням:

http://napu.com.ua/…/pidgotovleno-materiali-mizhnarodnogo-…/

http://napu.com.ua/…/mizhnarodniy-krugliy-stil-teoretichni…/

Прес-служба суду