flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер та прес-секретар Дніпровського районного суду м. Києва взяли участь у першому всеукраїнському Форумі юристок

11 червня 2018, 12:15

08-09 червня 2018 року вперше в Україні відбувся перший всеукраїнський Форум юристок: «Жінки у юридичній професії: досягнення, виклики та вплив на якість правозахисту»

Участь у Форумі від Дніпровського районного суду міста Києва взяли суддя-спікер Левко Віра Богданівна та головний спеціаліст (прес-секретар) Бовкун Ольга Миколаївна.

Відкрила Форум правозахисниця, адвокатка, письменниця, журналістка, співзасновниця «ЮрФем» - Лариса Денисенко. У Форумі взяли участь адвокатки, правозахисниці, судді, науковці. Зокрема суддя Дніпровського районного суду міста Києва - Віра Богданівна Левко виступила спікеркою в панельній дискусії: «Доступ до правосуддя для вразливих груп жінок: як об’єднати зусилля заради подолання бар’єрів та кращого захисту прав». Під час Форуму обговорено питання: «Право на рівне ставлення або в чому полягають гендерні виклики перед жінками у юридичній професії», «Доступ до правосуддя для вразливих груп жінок: як об’єднати зусилля заради подолання бар’єрів та кращого захисту прав», «Бар‘єри доступу до правосуддя вразливих груп жінок та можливості їх подолання, зокрема, шляхом об`єднання зусиль правничої спільноти». По закінченню Форуму було представлено книги: «ПРОтиНАСильства», Дистанційний курс «Правова допомога потерпілим від домашнього насильства» та інші. 


Прес-служба суду