flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер Дніпровського районного суду міста Києва провела лекцію на тему: «Попередження домашнього насильства в сім’ї» в НВК №176 м. Києва

27 квітня 2018, 13:45

27 квітня в рамках плану спільних заходів Дніпровського районного суду міста Києва та Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації на 2018 рік, суддя-спікер Дніпровського районного суду м. Києва Левко Віра Богданівна відвідала навчально-виховний комплекс №176 міста Києва з лекцією на тему: «Попередження домашнього насильства в сім’ї».

В заході взяли участь учні 8-их – 11-х класів. Нікого не лишила байдужою цікава та пізнавальна інформація про види домашнього насильства, стереотипи, пов’язані із домашнім насильством, які існують у суспільстві та можливість кожного учня ефективно впливати на зменшення його проявів.

Під час лекції суддя-спікер навела статистичні дані, проаналізувала норми Закону України «Про запобігання та протидію домашнього насильству», повідомила куди можна звернутись за допомогою.  

Одразу після презентації, учні мали можливість поспілкуватись з суддею, задати питання, що їх цікавили та одержати кваліфіковану відповідь.

 

Прес-служба суду