flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Дніпровського районного суду міста Києва Іваніна Юлія Вікторівна взяла участь як член жюрі у рамках проведення правового Турніру "Я знаю свої права"

27 квітня 2018, 08:20

Комунікація суду з Головним територіальним управлінням юстиції у місті Києві.

В умовах становлення України, як суверенної і незалежної правової держави, особливо важливого значення набуває виховання у молоді правової культури.

25 квітня 2018 року на запрошення керівництва Головного територіального управління юстиції у місті Києві суддя Дніпровського районного суду міста Києва Іваніна Юлія Вікторівна разом з іншими колегами-юристами взяла участь як член жюрі у Бліц-змаганні з правових питань в рамках проведення правового Турніру «Я знаю свої права!».

За перемогу змагалися 10 команд з числа кращих учнів професійно-технічних навчальних закладів міста Києва. За результатами перемогу здобула команда «Правове видання».

Вітаємо переможців та продовжуємо впроваджувати дієві методи комунікаціі суду .

Вже 4 травня 2018 року відбудеться черговий «День відкритих дверей» у Дніпровському районному суді міста Києва. Цього разу до суду завітають учні 9 класу однієї зі шкіл району, аби дізнатися про особливості роботи суддів та представників інших юридичних професій.

Подробиці вже незабаром.

Прес-служба суду