flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дніпровський районний суд міста Києва підключено до Єдиного Контакт центру Судової влади України

24 квітня 2018, 14:42

23 квітня 2018 року в.о. керівника апарату Розгон А.В. та заступником керівника апарату Колль О.В проведено оперативну нараду з працівниками апарату Дніпровського районного суду м. Києва на тему «Правила поведінки та етикет ділової телефонної розмови».

Працівникам апарату суду наголошено на важливості дотримання правил ведення ділової розмови при спілкуванні по телефону.

З 23 квітня 2018 року Дніпровський районний суд міста Києва підключено до Єдиного Контакт центру Судової влади України в тестовому режимі. З цього часу всі контактні номери телефонів суду, що розмішені на головній сторінці суду на офіційному веб-порталі Судової влади України, будуть замінені на єдиний безкоштовний номер телефону Контакт центру 0-800-501-492.

Вхідні дзвінки, що надходитимуть до Контакт центру з питань роботи Дніпровського районного суду міста Києва в частині отримання інформації щодо стану та руху справ, що перебувають або перебували на розгляді суду, будуть оброблятися спеціалістами Контакт центру у відповідності до єдиних стандартів та з обов’язковим автоматичним зберіганням записів розмов та наданих консультацій.

У разі необхідності або на вимогу запитувачів вхідні виклики можуть бути переведені операторами Контакт центру на міські номери телефонів відповідних спеціалістів суду.

Прес-служба суду !