flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Дніпровського районного суду м.Києва завітали студенти І курсу юридичного факультету Київського національного торговельно-економічного університету

03 квітня 2018, 09:21
«Мистецтво навчання є мистецтво пробуджувати в юних душах допитливість і потім задовольняти її...» А.Франс

2 квітня 2018 року у Дніпровському районному суді міста Києва відбулася зустріч суддів, прокурорів та адвокатів зі студентами І курсу юридичного факультету Київського національного торговельно-економічного університету в рамках заходу «День відкритих дверей» ⚖️.

Ініціатором зустрічі виступила кандидат психологічних наук, доцент кафедри міжнародного приватного, комерційного та цивільного права факультету міжнародної торгівлі та права Київського національного торговельно-економічного університету Олена Можайкіна.

На пропозицію педагога одразу відгукнулися працівники Дніпровського районного суду м.Києва, Київської місцевої прокуратури №4 та адвокатури.

Цікаві розповіді про особливості юридичних професій від неймовірних спікерів - судді Світлани Старовойтової, прокурора Ольги Мороз та адвоката Артура Платонова, правова вікторина з цінними призами-кодексами від судді-спікера Юлії Іваніної, екскурсія прес-секретаря Ольги Бовкун приміщенням суду та, головне, живе і активне спілкування з представниками важливих та цікавих юридичних професій.

Захід відбувався протягом більше трьох годин у прямому ефірі на офіційній сторінці Дніпровського районного суду м.Києва.

Дякуємо колегам за ініціативу, небайдужість та активну участь у надзвичайно важливому заході.

Сподіваємося, що нам вдалося «побудити у юних душах допитливість» і задовольнити її.

До нових зустрічей!

Прес-служба суду!