flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дніпровським районним судом міста Києва виконуються спільні заходи суду та управління освіти з питань правової освіти школярів

23 березня 2018, 08:29

На виконання Плану спільних заходів Дніпровського районного суду міста Києва та Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації 22 березня 2018 року відбувся перший запланований спільний захід.

Цього разу до суду завітали учні 9-10 класів Навчально-виховного комплексу №209 «Сузір`я»(початкова спеціалізована школа-колегіум) м.Києва.

В рамках «Дня відкритих дверей» для школярів старшого шкільного віку про організацію роботи суду, особливості суддівської професії та спеціалізацією суддів розповіли судді-спікери Юлія Іваніна та Віра Левко.

Вже традиційно до заходу долучилися ювенальний прокурор Київської місцевої прокуратури №4 Ольга Мороз та адвокат Леся Ігнатенко, яка також здійснює захист неповнолітніх.

Після цікавих розповідей представників юридичних професій прес-секретар суду Ольга Бовкун провела для гостей екскурсію приміщенням суду.

Усі присутні школярі отримали грамоти про успішне проходження курсу «Знайомство з роботою суддів та представників інших юридичних професій. Правила поведінки в суді». За їх враженнями, вони залишилися задоволеними від активного спілкування та отримання нових знань.

Дякуємо усім, хто залучився до проведення даного заходу і запрошуємо до комунікації учбові заклади району і міста!

 
 Прес-служба суду!