flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Головний спеціаліст (прес-секретар) Дніпровського районного суду міста Києва Ольга Бовкун прийняла участь в семінарі TAIEX

20 лютого 2018, 13:46

15-16 лютого 2018 року головний спеціаліст (прес-секретар) Дніпровського районного суду міста Києва Ольга Бовкун прийняла участь в семінарі TAIEX на тему: «Вивчення кращих практик застосування електронного документообігу в роботі рад юстиції та судових процесах», організованому у співробітництві із Вища рада правосуддя.

Загальною метою семінару є обмін досвідом та найкращими практиками країн-членів ЄС щодо ефективного забезпечення поширеного використання електронного документообігу у судах та радах юстиції.

Семінар також послугує платформою для обговорення законодавства ЄС щодо використання електронних комунікацій та обміну інформацією між судами, сторонами по справі та суміжними органами.

Експерти з Італії, Португалії, Естонії , Іспанії та Латвії поділилися своїми знаннями стосовно передумов та основних випробувань переходу від паперового до електронного документообігу; обігу та захисту електронної документації та загальної електронної комунікації та обміну інформацією між суміжними органами.

Прес-служба суду !