flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Дніпровського районного суду м.Києва Іваніна Ю.В. та секретар с/з Степаненко І. взяли участь у щорічному правопросвітницькому турнірі

30 січня 2018, 09:27

29 січня 2018 року у Національному торгівельно-економічному університеті відбувся фінал щорічного правопросвітницького турніру на Кубок Головного територіального управління юстиції у місті Києві.

Переможець був встановлений у ході інсценованого судового засідання в порядку кримінального судочинства, участь у якому взяли суддя Дніпровського районного суду м.Києва Юлія Іваніна та секретар судових засідань Ірина Степаненко.

Вітаємо команду переможців «We law You» із впевненою перемогою та бажаємо успіхів у подальшій зірковій юридичній кар’єрі! 

Нагадуємо, що Дніпровським районним судом міста Києва продовжується робота по розробці та впровадженню спільних та індивідуальних планів дій на виконання Концепції прямих зв’язків між суспільством і судовою владою на 2018-2020 роки, у тому числі програми охоплення за участю школярів, учнів, студентів району та міста.

З метою сприяння правовій освіті, виховання правової культури, формування правильного сприйняття функції правосуддя, ролі судді в суспільстві, покращення розуміння та довіри суспільства до системи правосуддя, запрошуємо до співпраці учбові заклади району та міста.

Для узгодження та розробки відповідних спільних заходів просимо звертатися до суддів-спікерів Дніпровського районного суду м.Києва Іваніної Юлії Вікторівни та Левко Віри Богданівни, а також прес-секретаря суду Бовкун Ольги Миколаївни (р.т.044-292-31-72).