flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Дніпровського районного суду міста Києва прийняли участь у ряді актуальних заходів за підтримки Національної академії прокуратури України

27 листопада 2017, 09:35

24 листопада 2017 року судді Дніпровського районного суду міста Києва ⚖️ прийняли участь у ряді актуальних заходів.

Так, заступник голови суду Бірса Оксана Володимирівна на запрошення керівника Київської місцевої прокуратури №4 Тимошенка Максима Петровича взяла участь у навчальному семінарі „Актуальні питання з підтримання прокурором публічного обвинувачення в суді”, що проводився за підтримки Національної академії прокуратури України.

Докладніше за посиланням ⬇️:
http://napu.com.ua/…/navchalniy-seminar-aktualni-pitannya-…/

Суддя-спікер Іваніна Юлія Вікторівна виступила з доповіддю щодо особливостей професійної етики суддів, прокурорів, адвокатів під час професійної (службової) діяльності та поза її межами в рамках круглого столу «Професійна етика судового процесу», який проводився в Національній академії прокуратури України.

Докладніше на сайті Академії ⬇️
http://napu.com.ua/…/vidbuvsya-krugliy-stil-profesiyna-eti…/

Суддя Левко Віра Богданівна, яка є також сертифікованим тренером Національної школи суддів України, в складі групи розробників працювала над завершенням розробки навчальних курсів для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді “Кримінальне судочинство”. Апробація курсу запланована на весь наступний тиждень.

Деталі за посиланням ⬇️:
http://nsj.gov.ua/…/uspishne-zavershennya-rozrobki-navchal…/