flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд завжди відкритий до комунікації!

11 жовтня 2017, 09:03

10 жовтня 2017 року у Дніпровському районному суді м.Києва відбулася зустріч працівників суду зі школярами 6-х класів однієї зі шкіл району в рамках заходу «День відкритих дверей у суді».

Відкрила захід голова суду Неля Дмитрівна Ластовка, яка розповіла про історію створення суду, його діяльність та спеціалізацію суддів, основні принципи судочинства, спрямовані на захист прав громадян та інтересів держави.

Судді-спікери Іваніна Юлія Вікторівна та Левко Віра Богданівна ознайомили дітей з цікавою історією започаткування спільного професійного свята юристів – Дня юриста, роботою суддів та представників інших юридичних професій, правилами поведінки в суді.

З особливостями своєї професійної діяльності дітей також знайомили запрошені до участі у заході старший прокурор Київської місцевої прокуратури №4 Ольга Валеріївна Мороз та адвокат Михайло Володимирович Рейзін, які підготували надзвичайно цікаві та корисні виступи.

Прес-секретар суду Ольга Бовкун провела маленьким гостям невеличку екскурсію судом, в ході якої вони відвідали зали судових засідань, канцелярії суду, приймальні та кабінет судді.

Учасники у повній мірі ознайомилися з особливостями юридичних професій, набули корисного досвіту, отримали багато важливої і цікавої інформації та ряд позитивних емоцій.

Керівник апарату суду Анастасія Розгон та її заступник Олеся Колль нагородили усіх присутніх грамотами «Про успішне проходження курсу «Знайомство з роботою суддів та інших юридичних професій. Правила поведінки в суді».

Наприкінці було організовано колективне фотографування та солодкий стіл.

Дніпровський районний суд м.Києва планує організацію подібних заходів на регулярній основі та запрошує до співпраці і комунікації учбові заклади району та міста.