flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Дніпровського районного суду м. Києва взяли участь у навчально-методичному семінарі прокурорів в Національній академії прокуратури України

10 жовтня 2017, 09:37

Участь суддів Дніпровського суду м.Києва у навчально-методичних семінарах прокурорів в рамках співпраці з метою досягнення спільної мети захисту прав і свобод громадян та інтересів держави.

З метою розвитку професійної підготовки і юридичної освіти й науки Дніпровським районним судом м.Києва налагоджено тісну співпрацю з Національною академією прокуратури України та структурними підрозділами органів прокуратури у галузі покращення ефективності та якості методичної і навчальної діяльності.

Так, протягом поточного року на запрошення прокурорів заступник голови суду Бірса Оксана Володимирівна та судді Галига Ірина Олександрівна, Іваніна Юлія Вікторівна і Левко Віра Богданівна неодноразово приймали участь у роботі круглих столів, навчально-методичних семінарів та інших заходів, в процесі яких обговорювалися актуальні та проблемні питання практичного застосування кримінального та кримінально-процесуального законодавства.

Впевнені, що вказані заходи матимуть позитивні наслідки, перш за все для громадян, і сприятимуть утвердженню принципів верховенства права, законності і справедливості.