flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ

22 липня 2024, 17:17

У зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України та масованими атаками на енергетичні об'єкти України по всій країні запроваджені графіки погодинного/почергового відключення електроенергії.

Відповідно до листа Державної судової адміністрації України від 02.07.2024 № 15-13665/24, на основі узагальненої нормованої оцінки рівня критичності відповідно до встановленого Методикою категоризації об’єктів критичної інфраструктури правила постійно діюча група з ідентифікації та категоризації об’єктів критичної інфраструктури сектору правосуддя Державної судової адміністрації України дійшла до висновку, що господарські суди, апеляційні суди, окружні адміністративні суди, апеляційні адміністративні суди, апеляційні господарські суди та місцеві загальні суди не підпадають під встановлені критерії критичності об’єктів, згідно з якими мають бути віднесені до об’єктів критичної інфраструктури сектору правосуддя.

Дніпровський районний суд м. Києва розташований в двох приміщеннях за адресами: м. Київ, вул. Пластова, 3, (базове приміщення) та м. Київ, вул. О. Кошиця, 5.

Приміщення за адресою: м. Київ, вул. Пластова, 3, віднесено до третьої черги Графіків відключення електроенергії в Україні, а приміщення за адресою: м. Київ, вул. Кошиця, 5, - до п’ятої черги.

Приміщення за адресою: м. Київ, вул. Пластова, 3, є базовим приміщенням де, відповідно, розташований сервер, що забезпечує роботу Автоматизованої системи документообігу Дніпровського районного суду м. Києва та роботу мережі Інтернет обох приміщень Дніпровського районного суду м. Києва.

Тому, у період знеструмлення приміщення за адресою: м. Київ, вул. Пластова, 3, відбувається відключення серверу від електромережі та мережі Інтернет, що унеможливлює роботу Автоматизованої системи документообігу Дніпровського районного суду м. Києва і в приміщенні суду за адресою: м. Київ, вул. О. Кошиця, 5.

Просимо з розумінням ставитись до умов роботи Дніпровського районного суду м. Києва та виниклих незручностей через періодичні відключення електроенергії.

Разом переможемо!

Слава Україні!