flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян – учасників судових процесів.

11 жовтня 2022, 15:30

Повідомляємо, що відсьогодні і до п’ятниці 14 жовтня включно, у Дніпровському районному суді м. Києва працівники апарату переведені на дистанційну роботу.

Таке рішення про встановлення дистанційної форми роботи суду обумовлено як і високою загрозою ракетних ударів по місту Києву, так і особливостями функціонування об’єктів енергетичної інфраструктури міста.

Враховуючи високу загрозу ракетних ударів у місті Києві і тривалими повітряними тривогами, рекомендуємо усім відвідувачам та учасникам процесів на період з 11 по 14.10.2022 утриматись від відвідування суду.

Радимо усі процесуальні документи, позовні заяви, скарги, клопотання та іншу кореспонденцію подавати засобами поштового зв’язку або у електронному вигляді.

Також, звертаємо Вашу увагу, що задля безпеки та збереження життя і здоров’я громадян, працівників апарату та суддів, доступ та перебування в приміщеннях суду, у разі оголошення повітряної тривоги або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту обмежений.

Будьте в безпеці і бережіть себе!