flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дніпровський районний суд міста Києва підтримує Збройні Сили України та громадян, які потребують допомоги.

05 травня 2022, 17:55

Статтею 17 Конституції України визначено, що захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу.

В умовах збройної агресії з боку Російської федеррації проти України, Збройні Сили України, Сили територіальної оборони, громадяни України, волонтери, благодійні та інші організації й установи потребують грошової та іншої допомоги.

Судді Дніпровського районного суду міста Києва підтримали звернення Голови Ради суддів України – Богдана Моніча від 11 березня 2022 року про добровільне обмеження суддівської винагороди шляхом перерахування на допомогу ЗСУ та продовжують перераховувати частину суддівської винагороди на потреби української армії до закінчення дії воєнного стану та нашої перемоги.

Окрім того, під час дії воєнного стану Дніпровський районний суд міста Києва долучається до різних волонтерських ініціатив, які спрямовані на підтримку Збройних Сил України та Сил територіальної оборони.

Зокрема, суддівський корпус та працівники апарату суду долучаються до матеріального забезпечення Сил територіальної оборони, забезпечують внутрішньо переміщених осіб засобами особистої гігієни, ліками та продуктами харчування.

Також Дніпровським районним судом міста Києва передано Добровольчому батальйону «ОДЧ Карпатська Січ» (при Військовій частині А7294) автомобіль Audi A6 Quattro.

Суддівський корпус Дніпровського районного суду міста Києва продовжуватиме фінансово зміцнювати українську армію та долучатися до волонтерських ініціатив, які спрямовані на підтримку обороноздатності нашої держави, наближаючи перемогу України над російськими загарбниками.

Віримо у Збройні Сили України!

Перемога буде за нами! Слава Україні!