flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Режим роботи суду в умовах воєнного стану.

13 квітня 2022, 09:00

Шановні громадяни, учасники судових процесів та відвідувачі суду!

Повідомляємо, що у зв’язку з існуючою загрозою життю та здоров’ю відвідувачів суду, суддів та працівників апарату суду, пов’язаною з триваючою широкомасштабною збройною агресією Російської Федерації проти України, Дніпровським районним судом м. Києва не проводиться розгляд справ у відкритих судових засіданнях за участю учасників судового процесу, крім справ, що потребують невідкладного розгляду, а також не ведеться прийом громадян керівництвом суду та структурними підрозділами суду, в тому числі видача справ для ознайомлення.

Разом з тим, судом розглядаються справи, матеріали та провадження, у яких законом передбачено їх розгляд без виклику або участі учасників процесу (спрощене провадження, підтвердження про належне повідомлення про дату та час судового засідання), а також справи, у яких від учасників процесу надійшли заяви про розгляд справи без їх участі.

Доводимо до відома, що подавати заяви справи за без участі, а також іншу кореспонденцію до суду можливо доступними засобами зв’язку, а саме:

  • за допомогою засобів поштового зв’язку;
  • електронною поштою - inbox@dn.ki.court.gov.ua
  • через підсистему «Електронний суд».

Також заяви про видачу копій судових рішень та інші звернення приймаються через скриньку «Для вхідної кореспонденції», встановлену на посту судової охорони.

В усіх заявах просимо обов'язково вказувати свій контактний номер телефону для можливості зв'язатися у разі виникнення додаткових питань чи уточнення деталей.

Видача судових рішень (ухвал, постанов, вироків тощо) здійснюватиметься виключно за попередньо поданими заявами учасників судових проваджень, при цьому заяви слід подавати не пізніше ніж за 1 день до дня отримання копії судового рішення. Це дозволить громадянам уникнути тривалого очікування на пошук та виготовлення копій судових рішень, натомість учасники процесу зможуть отримати в суді заздалегідь підготовлені копії і візит до суду займе не більше 5 хвилин.

Графік видачі судових рішень відділами суду:

Відділ по цивільних справах - щоп’ятниці з 10 години 00 хвилин по 13 годину 00 хвилин.

Відділ по кримінальних  справах - що середи  з 10 години 00 хвилин по 13 годину 00 хвилин.

Відділ  по справах з адміністративних правопорушень  - що середи  з 10 години 00 хвилин по 13 годину 00 хвилин.

Відділ архівної роботи суду - щоп’ятниці з 10 години 00 хвилин по 13 годину 00 хвилин.

Про дату та час судових засідань дізнавайтесь в оперативному порядку за телефонами суду https://dn.ki.court.gov.ua/sud2604/pro_sud/2/ чи з використанням інших засобів зв’язку.

Нажаль, ситуація, що склалася в країні, змусила багатьох працівників апарату суду шукати більш безпечні місця проживання, враховуючи ці обставини, наразі апарат суду працює не в повному складі, а тому опрацювання вхідної кореспонденції може відбуватись з незначною затримкою.

Про подальші зміни в графіку роботи суду буде повідомлено додатково.

Бережіть себе та не наражайте себе на небезпеку без крайньої потреби! Все буде Україна!

Прес-служба Дніпровського районного суду м. Києва.