flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді відсутній офісний папір

22 квітня 2021, 17:39

Шановні учасники судових процесів та відвідувачі суду!

Відповідно до Положення про територіальне управління Державної судової адміністрації України в місті Києві, затвердженого 25.09.2015 року, ТУ ДСА України в м. Києві забезпечує належні умови діяльності місцевих судів міста Києва у межах повноважень, визначених законом, здійснює функції розпорядника коштів Державного бюджету України щодо фінансового забезпечення діяльності ТУ ДСА України в місті Києві та місцевих загальних судів міста Києва.

У зв’язку із відсутністю належного фінансування на 2021 рік, Дніпровський районний суд м. Києва повідомляє, що у суді відсутній офісний папір!!!

Така ситуація унеможливлює належну роботу суду у звичайному режимі!

Дніпровський районний суд м. Києва  постійно звертаєтьтся з листами до ТУ ДСА України в місті Києві  з вимогою  забезпечити суд офісним папером, однак вказана проблема лишається не вирішеною.

Враховуючи наведене, звертаємо увагу громадян про неможливість забезпечення своєчасності виготовлення та направлення  поштової кореспонденції у судових справах, а саме: запитів, необхідних для забезпечення розгляду справ (в тому числі для вирішення питання про відкриття провадження у справі), судових повісток, копій судових і процесуальних рішень.

Додатково роз’яснюємо, що Ви маєте можливість отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд», для чого необхідно:

  • зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua/.
  • для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.

Також наголошуємо на тому, що у суді відсутня можливість друкувати електронну кореспонденцію, що надходить до суду, через відсутність офісного паперу, а тому за можливості просимо позовні заяви та процесуальні документи направляти на адресу суду поштовою кореспонденцією.

Просимо вибачення за тимчасові незручності у роботі суду!