flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація у кримінальному провадженні відносно Мангера В.М. та Левіна О.О.

20 листопада 2020, 08:59
Дніпровський районний суд міста Києва звертає увагу громадян, представників ЗМІ та громадськості.
 
Відповідно до наказу голови суду №45/а від 10.11.2020 року у зв’язку з чисельними виявленими випадками коронавірусної хвороби COVID-19 у працівників суду, продовжено посилені протиепідемічні заходи до моменту прийняття постанови Кабінету Міністрів України про послаблення протиепідемічних заходів, в приміщеннях суду (м. Київ, вул. І. Сергієнка, 3, та вул. О. Кощиця, 5), в тому числі обмежено доступ осіб, які не є учасниками судового процесу, громадських діячів та представників ЗМІ в судове засідання.
 
Просимо Вас з розумінням поставитися до вжитих керівництвом суду заходів, спрямованих на запобігання поширенню цієї небезпечної інфекції в умовах введеного в державі карантину та пандемії коронавірусу у всьому світі.
 
Разом з тим, з метою дотримання принципів гласності та відкритості судом забезпечено онлайн трансляцію судового засідання у кримінальному провадженні відносно Мангера В.М. та Левіна О.О. за обвинуваченням у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 121 КК України, яка розпочнеться 20 листопада 2020 року о 12 годині 00 хвилин на веб-порталі «Судова влада України» за посиланням: https://youtu.be/7E43x_TX21E
 
Прес-служба суду.