flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян, учасників судових процесів та відвідувачів суду!

02 листопада 2022, 13:13
 
 
Через планові стабілізаційні та аварійні відключення електропостачання ДТЕК «Київські регіональні електромережі», відбувається знеструмлення приміщень Дніпровського районного суду міста Києва (орієнтовні графіки відключень розміщується у відкритих джерелах ДТЕК та на сайті суду).
 
Звертаємо увагу учасників судових розглядів, що у зв’язку зі снеструмленням, неможливе забезпечення технічної фіксації судового засідання з незалежних від суду причин, обумовлених віяловими відключеннями електропостачання через пошкодження енергетичної інфраструктури в умовах воєнного стану. 
Судові справи, що були призначені до розгляду, у період знеструмлення електромережі суду знімаються з розгляду з подальшим повідомленням учасників процесу про наступну дату та час розгляду справи.
 
Прийом відділами (канцеляріями) суду здійснюється згідно графіку.
Додатково, у разі відсутності електропостачання на момент звернення до суду, вхідну кореспонденцію, в т.ч. заяви на видачу копій судових рішень, можна подати через  скриньку, яка встановлена на першому поверсі в холі суду.
 
У разі відсутні електропостачання під час встановленого графіку прийому громадян на видачу копій судових рішень відділами (канцеляріями) суду, за наявності поданої заздалегідь заяви на видачу судового рішення, його можна буде отримати у відповідному відділі (канцелярії) наступного (за днем прийому) робочого дня з 10.00 год. до 15.00 год. з урахуванням обідньої перерви з 13.00 год. до 13.45 год.