flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Дніпровському районному суді м. Києва знову припиненно відправку поштової кореспонденції кур’єрською службою ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ.

11 липня 2022, 13:32

За повідомленням, що міститься в листі  ТУ ДСА України в м. Києві вих. № 1-1017/22 від 07.07.2022 року, у  зв’язку із утвореною  заборгованістю за договором  ТУ ДСА України в м. Києві перед  ДЕРЖАВНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ,  тимчасово,  припинено надання послуг  ДЕРЖАВНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ.

Послуги будуть відновлені, після перерахування коштів Управлінням за надані послуги одразу після відкриття асигнувань, тобто в серпні.

Відповідно до Положення про територіальне управління Державної судової адміністрації України в місті Києві, затвердженого 25.09.2015 року, ТУ ДСА України в м. Києві забезпечує належні умови діяльності місцевих судів міста Києва у межах повноважень, визначених законом, здійснює функції розпорядника коштів Державного бюджету України щодо фінансового забезпечення діяльності ТУ ДСА України в місті Києві та місцевих загальних судів міста Києва.

Про відновлення роботи кур’єрської служби ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ, буде повідомлено додатково.

 

Прес-служба суду.