flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома громадян! Система відеоконференцзв’язку тимчасово не працює.

19 квітня 2022, 10:39

Дніпровський районний суд міста Києва з метою уникнення непорозумінь щодо  забезпечення проведення судових засідань в режимі відеоконференцзвꞌязку, повідомляє наступне.

Станом на 19 квітня 2022 року  в Дніпровському районному суді міста Києва здійснюють судочинство 26 суддів.

У зв’язку із введенням  з 24 лютого 2022 року воєнного стану в Україні, збільшилась кількість справ, які розглядаються суддями Дніпровського районного суду міста Києва в режимі відеоконференцзвꞌязку.

Розпорядженням керівника апарату суду №2 від 01.02.2022 року, з  01 лютого 2022 року визначено зал «Свідок», що знаходиться в приміщенні Дніпровського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. О. Кошиця, 5, для резервування майданчиків у Web-пpoгpaмі «Бронювання систем відеоконференцзв’язку».

Звертаємо увагу, що в ніч з 24 на 25 лютого 2022 року внаслідок обстрілу ворога було пошкоджено приміщення Дніпровського районного суду міста Києва, що розташоване по вул. О. Кошиця, 5. Знаходитись та здійснювати судочинство у вказаному приміщені суду небезпечно.

В базовому приміщенні суду по вул. І. Сергієнка, 3 відсутній зал судового засідання, для резервування майданчиків у Web-пpoгpaмі «Бронювання систем відеоконференцзв’язку».

Враховуючи наведене, просимо зазначену інформацію взяти до уваги при бронюванні судових засідань в режимі відеоконференцзвꞌязку з Дніпровським районним судом міста Києва, оскільки Дніпровський районний суд міста Києва на даний час позбавлений можливості забезпечити виконання ухвал  інших судів щодо проведення судових засідань відеоконференцзвꞌязку.

 Прес-служба суду.