flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення! Про судовий розгляд повідомляється Коновал Вячеслав Васильович

06 липня 2020, 17:29

У провадженні Дніпровського районного суду м. Києва перебуває справа 
№ 755/7011/20 за позовною заявою Савельєвої Аліни Володимирівни до Коновала Вячеслава Васильовича про розірвання шлюбу. 

Повідомляємо Коновала Вячеслава Васильовича (м. Севастополь, вул. Хрусталева, 59, кв. 64), що ухвалою суду від 25.06.2020 відкрито провадження в справі  у порядку спрощеного позовного провадження та встановлено строки для подання заяв по суті справи.

Судове засідання призначено на 22 липня 2020 року на 09 годин 05 хвилин.

 

Відповідач, не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та додатків до неї, має право надіслати відзив, який має відповідати ст. 178 ЦПК України, на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, до суду з підтвердженням направлення позивачу, іншому відповідачу та третій особі у справі копії відзиву та доданих до нього документів.

Позивач не пізніше п'яти днів з дня отримання відзиву, має право підготувати відповідь на відзив, яка має відповідати ст. ст. 178179 ЦПК України, виклавши письмово свої міркування, аргументи та надати відповідні докази, і направити в

 

Відповідач не пізніше п'яти днів з дня отримання відповіді на відзив, має право підготувати заперечення, які мають відповідати ст. ст. 178180 ЦПК України, виклавши письмово свої міркування, аргументи та надати відповідні докази, і направити позивачу у справі та суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

 

Справа розглядається Дніпровським районним судом м.Києва (02105, м. Київ, вул. Івана Сергієнка, 3 ), головуючий судя – Виниченко Л.М.