flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про ухвалу суду відносно Петросян Давід Михайлович по справі № 755/4072/20.

07 липня 2020, 18:07

 

«10»  червня 2020 р. розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Дніпровського районного суду міста Києва цивільну справу за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Глобал спліт», заінтересована особа - Петросян Давід Михайлович, про видачу дубліката виконавчого листа та поновлення строку для його пред’явлення до виконання.

постановив:

У задоволені заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Глобал спліт», заінтересована особа - Петросян Давід Михайлович, про видачу дубліката виконавчого листа та поновлення строку для його пред’явлення до виконання - відмовити.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п’ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому повної ухвали суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

У відповідності до п.п. 15.5 п.п.15 п. 1 Розділу ХІІІ«Перехідних Положень» ЦПК України, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а саме Дніпровський районний суд м. Києва.