flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про рішення суду відносно Лисичкіна Андрія Миколайовича по справі № 761/27414/19.

10 лютого 2020, 20:11

10" лютого 2020 р. Дніпровський районний суд м. Києва в складі головуючої судді - Гаврилової О.В., розглянувши в порядку спрощеного позовного провадження, без повідомлення (виклику) сторін, цивільну справу за позовною заявою Шапран Юрія Володимировича до Лисичкіна Андрія Миколайовича, Звягінцевої Катерини Олегівни про визнання недійсним договору відступлення права вимоги.

у х в а л и в :

У задоволені позовної заяви Шапран Юрія Володимировича (зареєстроване місце проживання: 83100, м.Донецьк, Ворошиловський район, вул. Челюскінців, буд. 153а, кв. 10; до Лисичкіна Андрія Миколайовича ( зазначене в позовній заяві місце проживання: 83060, м.Донецьк, вул. Порт-Артурна, буд.205), Звягінцевої Катерини Олегівни                    (зареєстроване місцезнаходження: 02154, м.Київ, вул. Ентузіастів, буд. 19/1, кв. 2) про визнання недійсним договору відступлення права вимоги – відмовити.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Київського апеляційного суду.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

У відповідності до п.п. 15.5) п.п.15 п. 1 Розділу ХІІІ Перехідних Положень ЦПК України, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а саме Дніпровський районний суд м. Києва.