flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення!!!! Про розгляд справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» до Дерманського Сергія Олександровича, Дерманського Богдана Олександровича, Леміша Ігната Олександровича, Дерманської Євгенії Сергіївни, Марковської

09 квітня 2024, 11:13

 

 

Дніпровський районний суд міста Києва повідомляє, відповідачів Дерманського Сергія Олександровича, Дерманського Богдана Олександровича, Леміша Ігната Олександровича, Дерманську Євгенію Сергіївну, Марковську Аліну Анатоліївну про те, що ухвалою Дніпровського районного суду міста Києва від 26 січня 2024 року відкрито провадження у цивільній справі № 755/1442/24, провадження № 2/755/1934/24 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» до Дерманського Сергія Олександровича, Дерманського Богдана Олександровича, Леміша Ігната Олександровича, Дерманської Євгенії Сергіївни, Марковської Аліни Анатоліївни про стягнення заборгованості. Розгляд справи проводиться за правилами спрощеного позовного провадження, з повідомленням (викликом) сторін, судове засідання призначено на «23» травня 2024 року на 10 годину 00 хвилин, суддя Коваленко І.В.

Роз’яснити, що відповідач має право у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали подати відзив на позовну заяву у порядку та з дотриманням вимог статті 278 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи та надати суду докази, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі не надання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (частина восьма статті178 ЦПК України).

Наслідки неявки в судове засідання

Наслідки неявки в судове засідання особи, яка викликається, передбачені статтями 147, 148, 223, 372 Цивільного процесуального кодексу України або статтями 148, 149, 205, 313 Кодексу адміністративного судочинства України.

У разі неявки в судове засідання особи, яка викликається, така особа зобов’язана повідомити суд про причини неявки.

Інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою http://dn.ki.court.gov.ua.