flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення!!!! Про розгляд справи за позовом Акціонерного товариства «Універсал Банк», в інтересах якого діє Мєшнік Костянтин Ігорович, до Бубнової Поліни Анатоліївни про стягнення заборгованості  

16 січня 2023, 14:15

 

Дніпровський районний суд міста Києва повідомляє, відповідача Бубнову Поліну Анатоліївну  про те, що ухвалою Дніпровського районного суду міста Києва від 10 січня 2023 року відкрито провадження у цивільній справі № 755/13421/22, провадження № 2/755/1033/23 за позовом Акціонерного товариства «Універсал Банк», в інтересах якого діє Мєшнік Костянтин Ігорович, до Бубнової Поліни Анатоліївни про стягнення заборгованості.

Розгляд справи проводиться за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін та розгляд справи призначений на 28.02.2023 року о 15 год. 00 хв. в приміщенні Дніпровського районного суду м. Києва за адресою: 02105, м. Київ, вул. Пластова, 3, каб. 8, суддя Коваленко І.В.

Роз’яснити, що відповідач має право у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали подати відзив на позовну заяву у порядку та з дотриманням вимог статті 278 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи та надати суду докази, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі не надання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (частина восьма статті178 ЦПК України).

Інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою http://dn.ki.court.gov.ua.