flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про рішення суду по цивільній справі №755/6031/22 за позовною заявою Назаренко Оксани Вадимівни до Державного підприємства «Вугільна компанія «Краснолиманська» про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час за

29 грудня 2022, 17:19

 

"26" грудня 2022 р. Дніпровський районний суд м. Києва в складі: головуючого - судді Гаврилової О.В., розглянувши в порядку спрощеного позовного провадження, без повідомлення (виклику) сторін, цивільну справу за позовною заявою Назаренко Оксани Вадимівни до Державного підприємства «Вугільна компанія «Краснолиманська» про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, -

У Х В А Л И В:

Позов Назаренко Оксани Вадимівни (15 червня 1973 року народження,
РНОКПП 2682905504, зареєстроване місце проживання: Донецька область, м.Родинське, вул.Пушкіна, буд.12, кв.29; фактичне місце проживання: м.Київ, вул.Регенераторна, буд.13,кв.120) до Державного підприємства «Вугільна компанія «Краснолиманська» (місцезнаходження: Донецька область, м.Родинське, вул. Перемоги, буд.9; ЄДРПОУ 31599557) про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні – задовольнити частково.

Стягнути з Державного підприємства «Вугільна компанія «Краснолиманська» на користь Назаренко Оксани Вадимівни: заборгованість з виплати заробітної плати в розмірі 26 000,54 грн без вирахування з цієї суми податків та інших обов’язкових платежів; середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні за період з 15 березня 2022 року по
18 липня 2022 року включно в розмірі 18 978,30 грн з утриманням з цієї суми передбачених законом податків та інших обов’язкових платежів при його виплаті; судовий збір у розмірі 992,40 грн.

В іншій частині позовних вимог – відмовити.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Київського апеляційного суду.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

Суддя: