flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОВІДОМЛЕННЯ!!!!!

01 грудня 2022, 17:03

Дніпровський районний суд міста Києва повідомляє відповідача Земляка Євгена Івановича про те, що рішенням   Дніпровського районного суду міста Києва від 08 листопада 2022 року, постановлено у цивільній справі № 755/7554/22 за позовом Коктомової Ольги В’ячеславівни до Земляка Євгена Ігоровича про стягнення аліментів та додаткових витрат на дитину задовольнити.

Стягнути з Земляка Євгена Ігоровича, 02.10.1991 року народження, на користь Коктомової Ольги В’ячеславівни аліменти на утримання малолітнього сина Земляка Єгора Євгеновича, 27 липня 2015 року народження, у розмірі ¼ частки від заробітку (доходу) щомісячно, починаючи з 18.08.2022 року і до досягнення дитиною повноліття, але не менше ніж 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку. 

Стягнути з Земляка Євгена Ігоровича, 02.10.1991 року народження, на користь Коктомової Ольги В’ячеславівни додаткові витрати на дитину Земляка Єгора Євгеновича, 27 липня 2015 року народження, у розмірі 5 000 (п’ять тисяч) грн. щомісячно, починаючи з 18.08.2022 року і до досягнення дитиною повноліття.

Рішення в частині стягнення аліментів у межах суми платежу за один місяць підлягає негайному виконанню.

Стягнути з Земляка Євгена Ігоровича на користь держави судовий збір у розмірі 1 984 (одна тисяча дев’ятсот вісімдесят чотири)  грн. 80 коп.

 

Рішення може бути оскаржене до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Заочне рішення може бути переглянуте Дніпровським районним судом м. Києва за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду. Строк на подання заяви про перегляд заочного рішення може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом тридцяти днів з дня його проголошення не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

 

Повне судове рішення складено 11.11.2022.

Головуюча суддя Виниченко Л.М.