flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення!!!! Про розгляд справи за позовом  АТ КБ «ПриватБанк» до Томіліного Ю.В. про стягнення заборгованості  

16 серпня 2022, 17:56

 

Дніпровський районний суд міста Києва повідомляє, відповідача Томіліна Ю.В. про те, що ухвалою Дніпровського районного суду міста Києва від 05.08.2022 року відкрито провадження у цивільній справі № 755/6347/22, провадження № 2/755/4895/22 за позовом АТ КБ «ПриватБанк» до Томіліна Ю.В. про стягнення заборгованості.

Розгляд справи проводиться за правилами спрощеного провадження без повідомлення сторін, в приміщенні Дніпровського районного суду м. Києва за адресою: 02105, м. Київ вул. І.Сергієнка, 3, каб. 6, суддя Хромова О.О

Роз’яснити, що відповідач має право у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали подати відзив на позовну заяву у порядку та з дотриманням вимог статті 278 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи та надати суду докази, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (частина восьма статті178 ЦПК України).

Інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою http://dn.ki.court.gov.ua.