flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про рішення суду відносно Джавід Ікбал по справі № 755/17388/20.

13 вересня 2021, 17:20

 

«02» серпня 2021 р. Дніпровський районний суд міста Києва в складі: головуючого судді - Гаврилової О.В., розглянувши цивільну справу  за позовною заявою Приватного акціонерного товариства «Акціонерна компанія «Київводоканал» до Джавід Ікбал про стягнення боргу за житлово-комунальні послуги.

 

у х в а л и в :

У задоволені позову Приватного акціонерного товариства «Акціонерна компанія «Київводоканал» (ЄДРПОУ 03327664, місцезнаходження: м.Київ, вул. Лейпцизька,
буд. 1-А) до Джавід Ікбал (РНОКПП 2849045814, зазначене в позовній заяві місце поживання: м.Київ, вул. Миропільська, буд.35, кв.31) про стягнення боргу за житлово-комунальні послуги – відмовити.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Київського апеляційного суду.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

У відповідності до п.п. 15.5) п.п.15 п. 1 Розділу ХІІІ Перехідних Положень ЦПК України, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а саме Дніпровський районний суд м. Києва.