flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про рішення суду відносно Горохова Ігора Володимировича по справі № 755/6677/20.

13 січня 2021, 17:52

 

«12»  січня 2021 р. Дніпровський районний суд м. Києва в складі головуючої судді - Гаврилової О.В., розглянувши в порядку спрощеного позовного провадження, без повідомлення (виклику) сторін, цивільну справу за позовною заявою Моторно (транспортного) страхового бюро України до Горохова Ігоря Володимировича про відшкодування в порядку регресу витрат, пов’язаних з регламентною виплатою.

у х в а л и в :

Позов Моторно (транспортного) страхового бюро України (місцезнаходження: м.Київ, Русанівський бульвар, буд. 8, код ЄДРПОУ 21647131) до Горохова Ігоря Володимировича (08 серпня 1965 року народження, зазначене в позовній заяві місце поживання: м.Київ, вул. П.Запорожця, буд. 4, кв. 63; місце проживання згідно копії довідки №3018268464003775 про дорожньо-транспортну пригоду: АР Крим, м.Феодосія, вул. Горького, буд. 40, кв. 4) про відшкодування в порядку регресу витрат, пов’язаних з регламентною виплатою - задовольнити.

Стягнути з Горохова Ігоря Володимировича на користь Моторного (транспортного) страхового бюро України відшкодування в порядку регресу витрат, пов’язаних з виплатою страхового відшкодування в розмірі 16 222,68, витрати, понесені за визначення розміру шкоди в сумі 1 446,00 грн та судові витрати по сплаті судового збору в сумі 2102,00 грн, а всього суму в розмірі 19 770,68 грн (дев’ятнадцять тисяч сімсот сімдесят гривень
68 копійок).

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Київського апеляційного суду.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

У відповідності до п.п. 15.5) п.п.15 п. 1 Розділу ХІІІ Перехідних Положень ЦПК України, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а саме Дніпровський районний суд м. Києва.