flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація по справі Кучерявого І.О.

28 січня 2020, 10:59

27.01.2020 року Дніпровським районним судом м. Києва розглянуто обвинувальний акт щодо Кучерявого І.О., обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, пеердбаченого ч. 2 ст. 110 КК України, та постановлено ухвалу, якою задоволено клопотання захисника Мокіна І.С. про звільнення Кучерявого І.О. від кримінальної відповідальності у зв’язку із закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

Прокурор Прокуратури Автономної Республіки Крим не заперечував проти задоволення клопотання, оскільки пройшло 5 років з моменту вчинення інкримінованих правопорушень.

Доказів того, що Кучерявий І.О. за цей період вчинив інший злочин, або ухилявся від слідства або суду, тобто підстав для зупинення перебігу давності, прокуратурою не надано.

Обвинувачений свою вину визнав у повному обсязі та погодився на закриття кримінального провадження за нереабілітуючою підставою.

З повним текстом ухвали можна ознайомились в Єдиному державному реєстрі судових рішень за унікальним номером справи 755/233/20.

Прес-служба суду