flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студентський візит до Дніпровського районного суду міста Києва

14 травня 2018, 17:21

14 травня Дніпровський районний суд міста Києва зустрічав студентів 1-2 курсу факультету Київського національного торговельно-економічного університету. В рамках візиту студенти відвідали судове засідання по кримінальному провадженні. Студенти мали можливість поспілкуватись з прес-секретарем Дніпровського районного суду міста Києва - Ольгою Бовкун та отримати відповідь на питання, що їх цікавили.

Під час судового засідання, яке відвідали студенти, розглядалось кримінальне провадження по обвинуваченню особи у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 187, ч. 2 ст. 186 КК України. Кримінальне провадження розглядалося головуючим  суддею  Левко Вірою Богданівною. Під час розгляду справи було допитано свідка та розглянуто клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 Майбутні правники мали можливість ознайомитись з практичною реалізацією положень  кримінального та кримінально-процесуального законодавства.  Співпраця з фахівцями в галузі юриспруденції стане цікавим досвідом для студентів і допоможе їм зорієнтуватись у різноманітті юридичних професій у майбутньому.

Після розгляду справи, гості мали можливість поспілкуватись з суддею Левко Вірою Богданівною.

Майбутні правники залишились у захваті від відвідування судового засідання Дніпровського районного суду міста Києва, адже отримали багато цікавої та корисної інформації для себе як для майбутніх юристів. Вдячні студенти висловили побажання подальших зустрічей.

Прес-служба суду