flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дніпровським районним судом м. Києва припиненно відправку поштової кореспонденції

21 квітня 2021, 12:04

Відповідно до Положення про територіальне управління Державної судової адміністрації України в місті Києві, затвердженого 25.09.2015 року, ТУ ДСА України в м. Києві забезпечує належні умови діяльності місцевих судів міста Києва у межах повноважень, визначених законом, здійснює функції розпорядника коштів Державного бюджету України щодо фінансового забезпечення діяльності ТУ ДСА України в місті Києві та місцевих загальних судів міста Києва.

У зв’язку із відсутністю належного фінансування на 2021 рік, Дніпровський районний суд м. Києва повідомляє, що відправка поштової кореспонденції суду  тимчасово припинена.

Враховуючи наведене, Дніпровський районний суд м. Києва звертає увагу громадян про припинення відправки поштової кореспонденції у судових справах, а саме: запитів, необхідних для забезпечення розгляду справ (в тому числі для вирішення питання про відкриття провадження у справі), судових повісток, копій судових і процесуальних рішень тощо.

Учасники судового процесу можуть отримати інформацію про стан розгляду справ на офіційному сайті суду веб-порталу «Судова влада України», скориставшись наступними функціоналами:

- «Список справ, призначених до розгляду» за посиланням https://dn.ki.court.gov.ua/sud2604/gromadyanam/csz/.

 

Також отримати необхідну інформацію по справі можна за телефонами зазначеними в телефонному довіднику суду за посиланням https://dn.ki.court.gov.ua/sud2604/pro_sud/2/.

Прес-служба суду.