flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Посилання на онлайн-трансляцію судового засідання у справі Мангера В.М. та Левіна О.О.

03 листопада 2020, 10:28
Дніпровський районний суд міста Києва звертає увагу громадян, представників ЗМІ та громадських діячів.
 
У зв’язку з численними виявленими випадками коронавірусної хвороби COVID-19 у працівників суду, на період часу з 28 жовтня по 09 листопада 2020 року включно, в приміщеннях суду (м. Київ, вул. І. Сергієнка, 3 та вул. О. Кощиця 5), наказом в.о. голови суду від 28.10.2020 року, посилено протиепідемічні заходи, в тому числі обмежено доступ осіб, які не є учасниками судового процесу в судове засідання, громадських діячів та представників ЗМІ.
 
Просимо Вас з розумінням поставитися до вжитих керівництвом суду заходів, спрямованих на запобігання поширенню цієї небезпечної інфекції в умовах введеного в державі карантину та пандемії коронавірусу у всьому світі.
 
Щиро сподіваємося, що ситуація з карантином найближчим часом не буде для нашої держави такою актуальною, і ми зможемо, як і раніше, забезпечити Вашу особисту присутність у залах нашого суду, оскільки усвідомлюємо важливість ефективної взаємодії судів та представників ЗМІ і громадськості.
 
Судом забезпечено онлайн трансляцію судового засідання у кримінальному провадженні відносно Мангера В.М. та Левіна О.О. за обвинуваченням у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 121 КК України, яка розпочнеться о 12 годині 00 хвилин на веб-порталі «Судова влада України» за посиланням: https://youtu.be/OTPfoRhHK8s
 
Прес-служба суду.